SFEERVOLLE TUINEN & BUITENVERBLIJVEN

ONTWERP

Van een mooie tuin heeft u jaren plezier en geniet u elke dag weer van al het groen om u heen.
Heeft u al ideeën of laat u zich liever adviseren?
Samen met u bespreken wij de wensen en mogelijkheden om tot u droomtuin te komen 
Met deze informatie maken wij drie schetsontwerpen, in het tweede gesprek worden de ontwerpen met u doorgenomen. Uiteindelijk komen we met een definitief ontwerp met bijbehorende offerte. 

REALISATIE Stabel Tuinen kan uw complete tuin aanleggen, waarbij wordt nagedacht over hoe u optimaal kunt genieten van uw nieuwe droomtuin.
De meeste werkzaamheden worden uitgevoerd door ons eigen personeel met eigen gereedschappen en machines.

Wij werken met duurzame en hoogwaardige kwaliteit producten. Ons werk is onze passie, onze grootste drijfveer. Het is de reden dat we elke dag weer doen wat we doen. Ons werk daagt ons met elk nieuw project uit beter te worden en meer te bereiken. 

 VERZORGING

Wanneer u uw tuin laat verzorgen, wordt alles op de juiste tijd en op de juiste manier gesnoeid en heeft u het hele jaar plezier van een mooie tuin zonder ernaar om te kijken.

U kunt onder andere bij ons terecht voor:

Voorjaarsbeurt

Zomersnoei/Vormsnoei
Winterbeurt
Bemesting

Het hele jaar zorgeloos genieten van een verzorgde tuin? We informeren u graag over de mogelijkheden.

BOOMVERZORGINGBomen snoeien of bomen kappen?
Bij ons kunt u voor allebei terecht, het onderhouden van bomen is specialistisch werk. We beschikken over het certificaat ‘Tree Worker”. Dankzij grondige en gekwalificeerde training kunnen we werkzaamheden met speciale aandacht voor veiligheid op het werk en omgeving uitvoeren.
Ook bomen die lastig weg te halen zijn of dicht tegen de woning aan staan, kunnen we op een veilige en verantwoorde manier snoeien of weghalen.
Beschadigde of dode takken kunnen vatbaar zijn voor ziekten, die binnendringen in de boom en zich verspreiden naar gezonde delen van de boom.

Door beschadigde delen op de juiste manier en tijdig te snoeien kan de levensduur van de boom met jaren verlengd worden.